Vancoillie Plastics BVBA

Brabantstraat 32a - 8800 ROESELARE-BEVEREN

T 051 74 50 33 - F 051 74 72 02 - BE 0829.059.295

www.vancoillie-plastics.be - info@vancoillie-plastics.be

Over ons

Over ons

Vancoillie Plastics bestaat reeds 36 jaar en is een echt familliebedrijf van vader op zoon. Toen Guido Vancoillie omstreeks 1975 begon als een éénmanszaak in het zelf produceren van rolluiken, had hij maar 1 doelstelling: kwaliteit afleveren. Vlug werd zijn aanbod uitgebreid door het aan - en verkopen van PVC planchetten en PVC buizen en toebehoren.

Rond 1993 is zoon Dieter Vancoillie meebegonnen in de zaak. De activiteit werd verder uitgebreid met de verkoop van PVC ramen en deuren en allerlei materialen voor de nieuwbouw en renovatiewereld. Steeds investeerde Platics Vancoillie in kwaliteitsproducten van een hoge duurzaamheid, waardoor ze hun goede reputatie bij elk nieuw project in de verf kunnen zetten.

In 2010 waren de activiteiten zo uitgebreid dat ook een nieuwe structuur nodig werd. De éénmanszaak Plastiek Guido Vancoillie is omgedoopt naar Vancoillie Plastics bvba. De firma bevind zich nog steeds op het adres van Guido Vancoillie: Brabantstraat 32a te Roeselare-Beveren.

Contacteer ons en ervaar zelf waar Plastics Vancoillie voor bekend is: een gemotiveerd team met decennia ervaring die voor U telkens het beste product aflevert, perfect aangepast aan uw noden en wensen.