Vancoillie Plastics BVBA

Brabantstraat 32a - 8800 ROESELARE-BEVEREN

T 051 74 50 33 - F 051 74 72 02 - BE 0829.059.295

www.vancoillie-plastics.be - info@vancoillie-plastics.be

Golfplaten en verandaplaten

Golfplaten

Doorzichtige PVC golfplaten worden veel toegepast voor overkappingen en carports maar ook als lichtstraat in hallen en stallen. Wij leveren glasheldere PVC golfplaten in diverse profielen.

  • Minigolfplaat
  • Supercristal 76/18, vlak of grote golf op maat
  • Pe Ve Clair vlak, op rol, grote golf of platen
  • Dubbelwandige golfplaten 1220X1100

Verandaplaten

Polycarbonaat van 4, 6, 10 tot 16 mm

Polycarbonaatplaten zijn lichtdoorlatende platen uit twee of drie wanden, die verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes en diktes. De meest courante dikte is 16 mm. De driewandige platen bestaan in transparant en opaal (lichtdoorlatend, maar niet doorzichtig) en kunnen gebruikt worden als dakbeplating voor een veranda, garage, carport, serre, deurluifel of atelier.

De heldere, dubbelwandige PVC platen van 16 mm dikte vinden hun toepassing vooral in de afbouw van bergruimtes, tuin –en balkonafscheidingen, plantenkassen, scheidingswanden en spatschermen. Steeds vaker wordt het materiaal ook als decoratieve toepassing in interieurs gebruikt, bijvoorbeeld als panelen voor schuif –of scheidingswanden.

DW Acrylplaten 16 mm helder of opaal

Acrylplaten zijn onovertroffen helder, absoluut weersbestendig en vervormbaar. Maar ook leverbaar in veel kleuren en uitvoeringen met een hogere lichttransmissie dan glas.